Släden är fastspänd på mitt hemmagjorda takräcke (byggt av läkt!).

Hundarna är redo för en dag framför släden.

   

Efter att Chinook har strulat runt en del så kommer i ändå iväg till slut!

   
På vissa ställen hade spåren drivit igen. Spåren är dock extremt välskötta. Tack vare Tomas och Åsa som sladdar dem ofta. Jättesnällt av dom att jag får använda deras "hundspår".
   
 
   
Det var massor, massor av älgspår. På vissa ställen alldeles färska. Det märktes på hundarna att älgen/älgarna inte var långt borta, för dom tittade innåt skogen och ökade farten.
   
Spåren går genom skog och längs med sjöar. Inte speciellt många backar, vilket är bra när man bara har två hundar.
   
En glad Maria!
   
Försökte fotografera hur det ser ut ner man bromsar!
   
På vissa ställen hade "någon" varit och ätit på träden. Jag tror att det är älg som ätit och att det är sälj den ätit från. Älg, sälj... !!!
   
Ibland om jag behöver stanna och lämna hundarna och släden, så brukar jag tippa släden. Det blir då lite jobbigare för hundarna om dom vill sticka utan mig.
   
Mitt i skogen hittade jag en informationsdisk. Det var mycket lägligt, eftersom jag kört vilse. Tyvärr verkade det som att den var tillfälligt obemannad ...
   
När vi kört cirka en timma, så stannade vi för att laga lunch. Hittade ett fint ställe som jag tyckte passade bra.
   

Det var andra gången jag provade att använda min nya bensin-/fotogenbrännare. Just nu använder jag bensin. Det kan vara ganska svårt att tända den utan att det slår upp stora lågor. Men den här gången lyckades jag jättebra!

Efter att ha förvärmt brännaren ...

   
... så drog jag på gasen och det brann jättefint.
   
Bara att sätta i medhavd mat och värma!
   
Rayon och Chinook har lagt sig att vila efter att ha fått var sin bit köttfoder.
   
Efter lunchen bar det av igen. Vart vi skulle hamna visste jag inte. Jag var för länge sedan vilse. Till slut kom vi ut på en låååång skoterled som gick utmed en kraftledning. Vi körde först åt ena hållet, och sedan åt andra hållet. Jättelångt, för att bara konstatera att vi var tvugna att vända åter och köra samma väg tillbaka!
   
 
   
Efter den här bilden tog jag inte fler foton. Det började mörkna och jag insåg att vi var tvugna att försöka hitta tillbaka. Och det gjorde vi ju också!