Stella, första dagen hos oss
   

Som att ha barn (gissar jag!).
Jag förundras över den energi som finns i den lilla kroppen! Funderar på om det finns någon "stopp-knapp" någonstans. Hon är överallt, på en gång. Smakar på filten i soffan, drar iväg med fårskinnet vid sängen, springer ut på uteplatsen och sliter upp några grästovor som tinat fram vid husväggen. :-)


Första morgonpromenaden tillsammans.

Stella har aldrig gått i koppel, men det gick riktigt riktigt bra! Jag har ett flexi-koppel till henne, så det är nästan som att vara lös.

   
Det tar mycket längre tid att promenera med tre hundar. Inte på grund av att Stella är liten och går sakta, utan för att Chinook (som vanligt) ylar och trasslar in sig i alla koppel ...!
   
Ännu har hon inte förstått hur intressant det är att lukta på alla gula fläckar och på de bajshögar som vissa hundägare inte plockar upp efter sina hundar. Däremot har hon redan lyckats sticka fram nosen precis när Rayon kissade. OK, då vet hon vad det är i alla fall!
   
När vi kom hem efter morgon promenaden, så drog jag fram damsugaren. Det var inte så kul. Men hon blev inte alls något rädd. Dock tyckte hon det var säkrast att följa Rayons exempel - att hålla sig undan.
   
Bra med uteplats. Synd bara att man måste vara fastbunden i en lina!
   
 
   
Grästovor som tinat fram vid husväggen = KUL!
   
Idag lärde hon sig att kravla sig upp i soffan. Så har jag alltså två och en halv soffhundar. Rayon sov på soffan inatt (han är mycket sällan i soffan, därför räknar jag honom som halv soffhund!) Stella ville ligga bredvid honom. Det tyckte han var "inget roligt", så han flyttade sig först under sängen och sedan upp i soffan!
   
Hur söt får man vara?!
   
Och busig!
   
Man måste ju inte alltid ta den lättaste vägen ner!