Stella 5 veckor gammal 080216
   

Idag packade jag in Rayon, Chinook och min vän LenaFena i bilen och for mot Vemdalen. En längre tid har jag ju funderat på att skaffa en hund till. Ni som besökt min hemsida tidigare har säkert sett bilder på Atlas. Vi hade honom i två veckor för att se om det fungerade med honom. Han skötte sig exemplariskt och det var inga som helst problem att ta in honom och ha honom som innehund, trots att han bott utomhus i tre år. Men Rayon blev lite "deprimerad". Vissa människor tycker kanske att jag är "fjantig" som bryr mig om en sådan sak. Men nu är det så att jag har en speciell kärlek till Rayon och därför lämnade vi tillbaka Atlas till Nisse och Annika. En fantastisk hund som jag saknade massor trots att han bara var hos oss i två veckor. Min förhoppning är att Rayon ska ha lättare att acceptera en tik.

Nåja, idag bar det i alla fall av till Vemdalen.

 

Jag har alltså en VW Passat kombi, men ALLA ska visst trängas i framsätena!

 

   
Lena och Rayon sjunger "Ju mer vi är tillsammans tillsammans tillsammans, ju mer vi är tillsammans desto gladare vi blir!" etc etc
   
Mamman heter Vega.
   
Pappan heter Kimik (tror jag det var!)
   
Hanvalpen heter Castor och är helt bedårande!
   
Systern heter Astra och är också jättegullig.
   

Och detta är Stella!

Här nedan kommer ett riktigt frosseri i bilder på valparna! Titta och njut. Tänk dig hur du borrar ner näsan i deras mjuka ulliga päls och drar in den underbara doften av VALP!

   
 
   
 
   
 
   
Vega är jätteduktig att "städa" efter sina valpar.
   
När dom ville dia henne så ville hon först snurra runt lite grand innan hon lade sig tillrätta. Det var ju inte så lätt med tanke på att hon hade tre stycken valpar som redan hade sugit sig fast!
   
"Husse, är det inte dags att dom börjar käka riktig mat snart, så jag slipper detta?!"
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Bilden blev suddig, men Castor håller koll på oss medans han äter!
   
Stella gosar med Lenas hand.
   
 
   
Tills slut lade hon sig tillrätta och vilade huvudet i handen på Lena!