Slädhundstur vid ÖSSK 080211
   

Innan vi for ut på vår kvällstur så fick Chinook och Rayon köttsoppa som vanligt. Själv valde jag bort soppan (som alltså består av "köttfoder" = slaktavfall!) och åt en banan, en kexchoklad och drack en kopp te. Nyttigt? Ja, bananen var ju nyttig i alla fall!

(Har fått ett antal kommentarer angående mina matvanor. Vaddå? Vad är det för fel att äta popcorn med smält smör till middag?! Massor med fiber!)

   

Premiärtur med min nya fina pannlampa. Nu är det slut på famlandet i mörker. Och äntligen kommer jag att kunna se lite längre än till svansspetsarna på hundarna!

Lampan heter Silva Ljusdiodslampa LX och kostar 1.455 kr inkl. frakt. Värd sitt pris!

   

Observera månen uppe till höger i bilden.

(Om nu någon tänker "Va, inte var det väl något bra ljus i den där pannlampan hon köpt?!" så kan jag meddela att jag använde "halvljuset" när jag tog den här bilden)

:-)

   

Sippa fick vila idag. Men vi saknade henne. En extra hund gör otroligt mycket.

Men Chinook och Rayon jobbade på bra ändå måste jag säga.

   

Vi tog en extra sväng ikväll. En bit av skoterleden gick precis bredvis E14. Ångrar nu att jag inte stannade och tog kort på skylten där det står Sundsvall 18 mil (tror det var 18 mil?). Nåja, kanske nästa gång vi passerar.

Den här bilden är tagen intill en väg som går igenom ett industriområde i Torvalla.

   
Tack vare dessa härliga takräcken slipper jag trassla med spännband när jag ska ut och köra släde. Snabbt och enkelt. Ska jag köra längre sträckor så använder jag även spännband, för säkerhets skull. Men tack för tackräckena Benny!
   
När vi kom hem så fick Rayon och Chinook var sitt köttben som Sippas matte, Margit, var snäll nog att ge dem igår.
   
Namnam!
   
Kolla in Chinooks snygga teknik!