Slädhundstur vid ÖSSK 080119
   

Chinook och Atlas har tagit sin tillflykt till hallen när jag drar runt med damsugaren. Ett nödvändigt ont tycker både hundarna och jag!

Det gick dock fort och lätt att städa när jag tänkte på att jag skulle ut och köra hund när jag var klar.

Jag ringde till Margit och Olle och frågade om Sippa ville följa med ikväll också. Och dom tyckte att hon skulle få göra det. Svullnaden har inte blivit större och hon verkar inte ha något ont av den heller.

   

Chinook skötte sig något bättre ikväll än igår. Förmodligen hade hon mitt utbrott från igår färskt i minnet.

Det var fantastiskt vackert och vintrigt.

   
Atlas och Sippa, som verkligen funnit varandra. Dom leker med varandra så fort som får chansen och är lösa. Ibland får jag ryta åt dom att sluta, annars skulle dom riva ner inredningen hemma!
   

Chinook och Rayon.

Ikväll märkes det att Rayon var trött, rent mentalt. Han hade stora problem att ta kommando (höger/vänster).

Kan bero på att vi kört tre kvällar i rad nu, och kanske att vi tog en 2 timmar lång promenad på morgonen (mycket dofter och lukter att sortera). I vilket fall som helst så fungerade han inget bra ikväll. Men det gör ingenting. Jag vet ju att han gör så gott han kan.

   
Vi körde samma sväng som igår (se "Slädhundstur vid ÖSSK 080118"). När vi kom tillbaka till ÖSSK, så var hundarna inte alls ett dugg trötta (vi hade varit ute i 50 minuter). Så jag körde vidare, förbi ÖSSK och följde ett skoterspår. Och se! Coolt! Nu har vi många långa färdvägar att utforska!
   
Vi körde en bit på skoterspåret, men vände när vi kom till den här korsningen.